Το γραφείο μας προσφέρει με κύρος και αξιοπιστία υπηρεσίες που αφορούν την συνολική παρουσία της επιχείρησής σας τόσο στην ελληνική αγορά όσο και στις ξένες αγορές.

Ένα από από τα πιο σημαντικά σημεία επιτυχημένης παρουσίασης μιας επιχείρησης είναι η ανάπτυξη εκείνων των χαρακτηριστικών που θα της προσδώσουν την αναγκαία διεθνή νοοτροπία και θα της επιτρέψουν να απευθύνει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της σε μεγαλύτερη αγορά.

Ακόμη και οι επιχειρήσεις που διαθέτουν σημαντική εξαγωγική παράδοση, αντιμετωπίζουν δυσκολίες στο να περάσουν το μήνυμα στους συνεργάτες τους.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών για τις επιχειρήσεις σε κάθε τομέα, με βάση το διεθνές μάρκετινγκ και τη χρήση νέων τεχνολογιών.

 


ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΟΣΜΑ - ΧΑΤΖΗΣΤΥΛΙΑΝΟΥ 


Είναι απόφοιτη του Τμήματος Marketing & Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ) και του τμήματος Εμπορίας & Διαφήμισης-Marketing του Τ.Ε.Ι. Αθήνας. 

Τα τελευταία χρόνια εργάζεται στον χώρο του Internet Marketing και της Επικοινωνίας, ενώ είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια ενηλίκων.

Γνωρίζει αγγλικά και ιταλικά.

Είναι μέλος της Ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετινγκ (Ε.Α.Μ.), του Ελληνικού Ινστιτούτου Marketing (E.I.M.) και της Ελληνικής Εταιρείας Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ε.Ε.Δ.Ε.).